Skocz do zawartości
nem

nVidia Quadro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam taką sprawę:

Posiadam komputer taki, jak w podpisie, chodzi mi o kartę graficzną. Nie mam pojęcia ile kosztowała, bo komputery sprowadzała firma, ale muszę wiedzieć ile możnaby dostać za używaną. Zupełnie nie jest mi potrzebna, bo to sprzęt dla profesjonalnych grafików, tak na prawdę wystarczyła by mi w zupełności biurkowa GeForce (projektuję złożone systemy analizy danych). Mam możliwość sprzedania tej krowy tylko nie wiem komu i za ile?

Aha, po przeczytaniu tematu komp za 10 tys, uprzedzam, że zupełnie nie zależy mi na wzbudzaniu szumu wokół mojej osoby. Muszę wymienić parę rzeczy w autku, sprzęgło siada i amortyzatory do d....

Pozdrawiam serdecznie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli to oryginalne quadro to mógłbyś wziąć sporo kasy ale mało kto będzie chciał to kupić. quadro to najlepsze sztuki GF a jedynym miejscem, gdzie można to rozsądnie sprzeadć jest allegro lub ktoś znajomy potrzebujący takiej grafy.

próbuj na allegro, znajdź na stronie nVidii informacje o karcie i jakiemu chipsetowi nie-quadro odpowiada. ale na pewno quadro będzie 2-3 razy droższe niż nie-quadro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacznie lepiej niż się spodziewałem! Ale z drugiej strony źle, bo kupi ją ktoś, kto będzie potrzebował i poszukiwał takiego urządzenia dla siebie, nie do firmy (fucktura). Poczekamy, zobaczymy.

A, ktoś miał 10.000,- do "utopienia" :D :

Quadro FX 3000, AGP 8x, 256 MB DDR, 2xDVI, wyjście stereo 3D:

10 968 PLN

Porada w stylu "eee, nie warto odłóż trochę i kup to:"

Quadro FX 3000G, AGP 8x, 256 MB DDR, 2xDVI, wyjście stereo 3D, Genlock/Framelock/Swap-Sync:

15 616 PLN

Nie byłaby chyba na miejscu :D

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...