siwwy Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Witam Postanowiłem zmodyfikowac odrobinke komputer o taką grafe i pojawił sie problem gdyz jak zapuszaczam 3dmarka to mam zwisy...mao tego na jakiejkolwiek grze to samo zwisy i resety...karta jest poprawienie zainstalowana i ma stery nowe...juz nie wiem moze jest rąbnieta ale u moich dwóch znajomych chodzi normalnie a u mnie kicha!!! moja płyta nie jest zbyt stara ma zaledwie 7 miesiecy i obsługuje procki daleko w zwyż!!! jakies sugestie prosze pisac najlepiej pod siwwy@poczta.fm dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 kupiles zla grafe idz do serwisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Sprawdz radiator karty graficznej moze sie grzeje. Kupywales ja nowa czy od kogos z 2 reki moze ja zamocno ktos przetaktowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 ja obstawiam lewy zasilacz. może codegen/rubikon jakiś nie wyrabia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...