ATLON Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 cze mam zamiar kupic athlona 2500+ bartona i zastanawiam sie czy moja plyta to obsluzy a jesli nie to czy nei lepiej kupic xp 2400+ od razu mowie ze nie mam zamiaru zmieniac plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 A nie mozesz wejsc na strone producenta i zobaczyc czy jest nowy bios i do jakich prockow uaktualnia. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 problem ze nie znam angielskiego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 http://www.soltek.de/English/download/S75DRV5.htm ale cyfry rozpoznasz :wink: 2002/09/11 75DRV515.ZIP T1.5 Support AMD Athlon-XP 2400+, 2600+, 2700+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 podkrecic go juz chyba sie ne bedzie dalo? mam 1 koste ramu na 266 a z tego co widze to bym musial szyne podkrecic na 166 wiec ram by nie poszel i kapa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 wyglada na to ze nie obsluguje bartonow... podkrecac raczej tylko mnoznikiem bedziesz mogl, chyba ze pamieci tez podkrecisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 ciekaw ino jestem ile mhz moja plyta wytzryma gdyby kupil np 2400 i go cial krecic.ale skoro jest jak jest to muszes cos slabszego i bedzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...