Tomachock Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Witam : mam kilka pytań : 1)Mam athlonaxp 1700@2600 i jego tem. początkowa to 38 stopni po graniu jakieś 50 stopni nadmienie że mam otwartą obudowe i tu mam pytanie czy jak bym kupił dwa wentyle do obudowy i ja zamkną to o ile by mi spadła tem. procesora i systemu(ok. 34 stopni po graniu) i jak je lepiej ustawić aby wdmuchiwały zimne powietrze czy aby wysysały ciepłe powietrze. 2)Jak już wczesniej napisałem mam podkręconego athlona (12,5/170) i jego wynik w pcmarku2002 to 6300pkt. Pytanie czy to dobry wynik jak na athlona 2600+ przystało.Gorzej martwi mnie wynik pamieci w pcmarku2002 wynosi on ok.3800pkt (ddr256333mhz lekko o/c) moim zdaniem to bardzo mało moja pł.gł. to MSI KT4v morze ktoś ma ta płyte i morze wie czy natej pł.gł. są jakieś specjalne opcje w biosie dla ramu bo muj wynik jest bardzo mały i morze poprostu coś nie jest dobrze w biosie ustawione ( może ktoś już ma sisoftsandre 2004 i athlonaxp 2600 to bardzo by prosił o podanie wyniku w celu poruwnania do moich ) 3) podajcie linka gdzie mugłbym zassać Speed Fan ponoć bardzo dobry program dla dysków BARDZO PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ Z GURY ZA WSZYSTKO THX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 oojjjjj.......... :? Jak chcesz zeby temp procka spadła to najlepiej jest wdmuchiwać w jego okolice powietrze z zewnatrz.Speed fan...a www.google.pl znasz :?: co do pamieći ustaw agresywne timingi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 najlepiej zrob tak, ze jeden wentyl z przodu obudowy wciaga powietrze do srodka a druki kolo procka wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e cieple powietrze na zewnatrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a slownik ortograficzny waszmosc posiadasz? bo cos kiepawo z ortografiją u ciebie. BTW speedfan jest na tweak.pl w dziale pliki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...