Czuczu Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 diody diagnostyczne pokazują ostatni z testów i dalej nic [boot Attempt -This will set low stack and boot via INT 19h] monitor się nieuruchamia, przy starcie płyty tylko z prockiem i ramem jest to samo(sekwencja diod)nic sie nie da zrobić! biosa zerowałem, podobno przerwanie 19 odpowiada za porty COM I LPT, ale ja tego nie używałem. wejść do biosu i wyłączyć tych portów nie moge bo nie ma w ogóle reakcji na monitorze. Da rade coś z tym zrobić czy sie nie bawić i zanieść na gwarancje?? prosze o szybki help gdyż jestem w szkole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogar Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 sprobuj zmienić kartę graficzną na jakąś inną - jak zadziała to ściągnij najnowszy bios (ten z opcją fix radeon 8500 cannot work) a jeśli dalej kapa to ja nie wiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 bez grafiki też nie hula. a biosa mam najnowszego. jutro daje płyte na gware, niech oni sie martwią! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...