ashgan Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 WIec mam zamiar sobie kupic ta grafe lecz mam zasilke MODECOMA 300wat z pasywnym PFC napiecia podawane przez SPEEDFAN to : 3.3-3.34 5-4.98 12-11.87 (to mnie zastanawia :() Czy da rade?Bo zasilke zmienie ale teraz $$ niet :) A i testujac tego FICA wentyl mu nie lazil :) i czekam az prawdza.Choc i tak zaloze REVOLTEC-a :). Pozdro for ALL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 hm.. napiec nie masz takich zlych.. narazie jak dojdzie radoslaw to pewnie bedziesz mogl sie pozegnac z zasilka , i pewnie nie tylko , chociaz nie zycze ci tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Oj facet ja takie napiecia mialem na Rubikonie 300W i na tym co ponizej tylko ze zamiast FIC'a mialem Leadteka GF2MX 64MB. Ja sie balem podlaczac radeonka pod ta zasilke tak wiec wczesniej kupilem sobie Cheftec'a i to jest wypas jakich malo :twisted: Chyba ze chcesz jak moj poprzednik napisal pozbyc sie zasilki, plyty, procka, pamieci, dysku (myszy, klawiatury, monitora upsss za duzo tego rozpedzilem sie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 bez przesady. nie ma takich złych napięć. ten modecom ma bebechy Fortona. sam mam takiego i radzi sobie ok z radkiem 9600 pro. 2 dyski twarde. cdr. nagrywarka. itd.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Do piątku używałem takiego modecoma i chodził z podkręconym Fikiem 9500 Pro i Athlonem 1700/2400+. Napięcia rozjechały się dopiero po podkręceniu proca na 2800+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ten speedfan chyba cos sciemnia bo na mbm podaje mi nastepujaco: 3.3-3.34 5-5 12-11.95 wiec chyba starczy narazie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 btw: powiedzcie, ktore napiecia sa najwazniejsze dla RADKA ? ktore moga nieznacznie balansowac, a ktore musza byc stabilne i co znacyz stabilne ? jakie moga byc odchylenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 A co sądzicie o moim mam zasilke jakąś niefirmową kupiona z 3 lata temu 3.3V - 3.28V 5.0V - 5.02V 12V - 12.80V 2.5V - 2.73VA co sądzicie o moim mam zasilke jakąś niefirmową kupiona z 3 lata temu 3.3V - 3.28V 5.0V - 5.02V 12V - 12.80V 2.5V - 2.73VA co sądzicie o moim mam zasilke jakąś niefirmową kupiona z 3 lata temu 3.3V - 3.28V 5.0V - 5.02V 12V - 12.80V 2.5V - 2.73V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 12v masz duzo za duze , ale tak to nie tak zle ... co to to 2,5v? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 niewjem jest takie coś w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ja miałem 300W i jak podłączyłem swojego radka to poszło z dymem. Teraz mam modecoma 350W i jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 a czy jak będe podpinał kolejne użądzenia(wentylatory) pod 12V to ono spadnie czy wzrśnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 to jak to jest z tym 12v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Jesli 12V rosnbie to znaczy ze 5V praktycznie nie wyrabia (chyba ze tu cos mi sie pomylilo, ale raczej tak jest) To bardzo zle, +5% to 11,4-12,6V, a 12,8V to jest wyraznie poza sprawdz miernikiem moze okazac sie ze tam jest nawet 13V, lub ze napiecie jest w normie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...