mirri Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Niewiem co sie dzieje :evil: Mój nowy tygodniowy 17 LCD Samsunga wczoraj chodził jak należy, dziś po zmianie kompa nie chce odpalić... Sprawdziłem monitor na innym sprzęcie i też nie chce iść... Sprawdziłem kompa na innym monitorze i wszystko dobrze działa.. HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 :arrow: serwis. (lcd oczywiscie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 może za wysoka częstotliwość :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 może za wysoka częstotliwość :?: Raczej nie bo przy włączeniu kompa jest 60Hz, dopiero w windowsie ustawia się 75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 No to oddam go na gwarancji nie mam siły już do tego, jeszcze mi dzisiaj padła karta graficzna ;( pechowy dzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...