funtom Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Moja karta graf. zawiesza sie notorycznie w 3D (nie jest to wina chlodzenia - sprawdzilem dokladnie).Slyszalem, ze moze za to byc odpowiedzialna wartosc AGP Driving Control. Tyle, ze ja nie moge zmienic tej wartosci, bo nie mam takiej opcji w Biosie (ECS K7S5A na SIS 735). Sprawdzilem takze nieoficjalne biosy z ocworkbench.com i tez tej opcji nie ma.Podobno sa jeszcze jakies programiki do zmiany tej wartosci. Karta jest sprawna, gdyz na innej plycie dzialala bez problemow ( na ECS k7vza). Bede bardzo wdzieczny za kazda wskazowke. P.S. Moze nalezy zaktualizowac bios karty? Moze ktos wie jak to zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 moze byc agp walniete sprawdz inna karte na tej plycie jezeli bedzie all ok to sprubuj z biosem www.K7S5A.prv.pl ten najnowszy Chb0429 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 i caly czas to samo, sorry, ale kupujecie te z*****ste ecsy i potem sa problemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 i caly czas to samo, sorry, ale kupujecie te z*****ste ecsy i potem sa problemy... Pewnie kupie Epoxa :wink: i wyśle go do servisu ; Pozatym wgraj SisAGP 1.09f i spr dobrze bo może to nie karta tylko np proc się grzeje (jeżeli to się dzieje tylko pod 3D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 i caly czas to samo, sorry, ale kupujecie te z*****ste ecsy i potem sa problemy... Pewnie kupie Epoxa :wink: i wyśle go do servisu ; Pozatym wgraj SisAGP 1.09f i spr dobrze bo może to nie karta tylko np proc się grzeje (jeżeli to się dzieje tylko pod 3D) heh :-), ale mnie zlapales :-) :-) :-) . niby prawda ale ja kupilem epoxa juz padnietego (wypadek przy pracy, takie kwiatki zdarzaja sie nawet mercedesowi), za pare dni dostane nowego i moje problemy sie skoncza a problemy uzytkownikow ecs'ow najwyzej sie poglebia :-). Mam "pod opieka" dwa kompy na ecd k7vza (kt133). w jednej wiesza sie gf2 mx400 na agp 4x (na moim solteku chodzila jak zegarek w tym trybie), na drugim wiesza sie pamiatka, gdy ustawie czestotliwosc na 133 (kingston pc133), zas w obu niewykrywa bios automatycznie dyskow seagate 40 gb 5400 obr. (zwis na post tescie) - jedyne rozwiazanie - ustawic tryb pracy dysku recznie)... :-) fakt, nie byly drogie :-) ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...