Chudzinka Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ludzie pomocy! Wybuchla mi plyta w Cd-romie!!! :evil: 8O Co moge zrobic? Czy cd-rom jest juz do wyrzucenia? Dzieki z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Wyczysc naped i powinno grac. Jak masz na gwarze to zanies do serwisu i niech oni sie o to martwia :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Jak optyka nie siadła to wszystko powinno być oki po wysprzątani w środku!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 na poczaatek mogłeś dac jakis sensowny topic, wtedy ty byś nam pomógł... a co cdromu to tak jak koledzy mówia: trza wyczyścić; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Wybuchla mi plyta w Cd-romie!!! Hmmmm! Wsumie płyta nie wybucha w cd-romi ino pęka i zostaja jej odłamy w środku!! Tak mi siek zdaje że cosik kręcisz!!!! hmmmm?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Wybuchla mi plyta w Cd-romie!!! Hmmmm! Wsumie płyta nie wybucha w cd-romi ino pęka i zostaja jej odłamy w środku!! Tak mi siek zdaje że cosik kręcisz!!!! hmmmm?????? oj stary... jakby ci pekła plyta w cdromie, to też byś mówiłe że wybychła :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Nio jesio nie miałem takiej przygody z cd-romem i mam nadzieje że niebede miał!!! Rozpadła mi się w napędzie dyskietka 3,5calowa na dwie części!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...