lklukas Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Jaki monitor CRT możecie mi polecić??? Może być starszy ale żeby miał dobre parametry (nie musi być płaski) 15' albo 17' I musi być do 400 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 poszukaj na www.allegro.pl http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16541462 jako przyklad, co eizono...to eizo :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 A ja do tych EIZO, tzn z allegro, nie moge sie przekonac. Wydaje mi sie ze oni je biora z niemieckich firm w ktorych pewnie chodzily 24/dobe i juz sie troszke wypalily. Jak sie myle to prosze o sprostowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 raczej sie nie mylisz, te eizo to jakis polisingowy zlom, tylko szpeci biurko!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...