Lisek^ Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Mam pytanie. Otóż mam ustaione wygaszanie się monitora(nie włączony wygaszacz tylko monitor się wyłącza). Czy kiedy monitor jest wygaszony grafa się grzeje? Potrzebne mi jest to bo mam głośny wentylator i na noc oraz kiedy nie gram w gry chciałbym go spowolnić na 5V ale nie wiem czy nie zaszkodzi to karcie. Jeżeli tak to czy mogę również walnąć 5V kiedy pracuję w windowsie(np. przeglądam tweaka, czy projektuję stronę)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 To czy karta sie grzeje podczas wylaczonego monitora to musisz sprawdzic sam... Zawsze mozesz zmienic wentylator skoro jest zaklosny. Najlepiej zapodaj taki 80x80 i pusc go na 5V wtedy bedziesz mial bloga cisze :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...