a_n_y Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 niewiem dlaczego ale jak zmienilem kabel na bnc to jak wlaczam kompa mam 60hz zamiast 85hz nic niedaja zmiany, zmienia sie w zalkadkach a jak popatrze na osd monitora to nadal 60hz. Jak podlacze zwykly kabel ustawie 85 i to jest ok ale przeciesz to paranoja ciegle zmieniac kabel. mam win xp sp1 (zainstalowany monitor) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Taki troche (a nawet bardzo) offtopic,a mainowicie czy jesteś ogólnie zadowolony z tego EIZO?? Bo zastanawiam sie nad zakupem EIzo F55S albo F520. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...