Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 może przyczyna nie leży w dysku. ja swoją mam ponad 1,5 roku i jakoś wszystko spoko :DWszystko pozatym sprawdzone. Trzy plyty (Asus 2xKT-266, KT133A). Ponadto, i u sprzedawcy na gieldzie, i w sklepie na innych MB tez juz "ani dychu" zadna nie dala. Niestety, seria Barracuda IV jest bardzo kiepska. Ponoc problem jest w firmware (ver. 3.10), niestety, nie jest on flashowalny (w Sieci mozna znalezc rev.3.19 - ponoc od Seagate`a..). Mozesz jakies numerki z dysku spisac i podac? Ja mam 3 BIV , wszystkie 3.10 i narazie dzialaja (ponad 1/2 roku intensywnej, czasem bardzo pracy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ten SMART nawet z DiscWizard2002 nie działa Jest komunikat NO SMART drives detected może to przez to że mam do highpointa podpięte :( jak ja podpiołem pod Promise - a to SpeedFan <span style="color:red;">[ciach!]</span>o mi zczytał a nie temperature, także chyba znalazłeś rozwiązanie twojego problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ten SMART nawet z DiscWizard2002 nie działa Jest komunikat NO SMART drives detected może to przez to że mam do highpointa podpięte :( jak ja podpiołem pod Promise - a to SpeedFan <span style="color:red;">[ciach!]</span>o mi zczytał a nie temperature, także chyba znalazłeś rozwiązanie twojego problemu sprawdziłbym, ale jak ten raid ma mi się rozwalić to chyba lepiej zostanę bez SMARTA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ten SMART nawet z DiscWizard2002 nie działa Jest komunikat NO SMART drives detected może to przez to że mam do highpointa podpięte :( jak ja podpiołem pod Promise - a to SpeedFan <span style="color:red;">[ciach!]</span>o mi zczytał a nie temperature, także chyba znalazłeś rozwiązanie twojego problemu U mnie też.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...