postal1 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Mam możliwość zmiany kompa na lepsiejszy ale chajsy będą do mnie docierać partiami ! Proszę więc o odpowiedź tych którzy w miare obserwują wachania cen sprzetu na przestrzeniu ostatnich lat i mają jakieś przeczucia co do tego co stanieje a co zdrożeje! W sobote powinienem mieć około 400pln i nie wiem czy najpierw kupić procka (A2000XP THORTON) + coolerek do niego czy płyte (EPOX 8K9AI). Kolejną dostawę pieniędzy podejrzewam około początku listopada i nie mam zamiaru przepłacać za coś za miesiąc wiec doradźcie mi co najpierw kupić !! thx z góry ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 moze poczekaj z kaska i kup wszystko naraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 najlepiej poczekaj..skompletuj kase i wtedy idz na zakupy...zakupy partiami sa raczej kiepskim pomyslem..a na dodatek jak kupisz w jakims sklepie od razu wiecej to ci napewno dadza jakis rabat...wstrzymaj sie z bolami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 racja. Szczególnie ze chyba w sumie mozesz ze swoim sprzetem jakos działać. Po zmianie samej mobo czy tez samego proca duzej różnicy nie wyczujesz. hiehie no chyba ze w benchmarkach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 no włąsnie, czy jest sens zmieniać sprzęt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Jest bo ta płyta w ogóle nie nadaje sie do podkręcania czegokolwiek... brak regulacji napięć, fsb tylko do 166 itd. Mam okazję to w miarę dobrze opchnąć i zmienić na lepsze, może tylko troche lepsze ale zawsze ! Wiecie, nie spieszyłbym się ze sprzedażą swojego procka bo na wgk koleżka go chciał za 150pln, więc cena normalna! Problem polega na tym że procek ten ma dosyć bardzo ukruszony rdzeń (nie wiem jak to się stało...) ale działa w porządku, a co za tym idzie musze go sprzedawać komuś komu to nie przeszkadza że pokruszony - ważne że działa ! Klamka zapadła i sprzedaż już nie podlega dyskusji ;) Teraz się tylko zastanawiam czy czekać na rabat jeśli wszystko kupie czy nie kupować partiami bo A2000XP THORTON w komputroniku teraz kosztuje 314pln a za miesiąc (bo wtedy powienienem mieć reszte chajsu - razem 700pln) bedzie kosztowac 350pln i będe jak to sie mówi "w plecy" .... dlatego założylem ten post żeby sie dowiedzieć co zrobić ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Ja bym kupił najpierw mobo i próbował coś jeszczę wycisnąć z obecnego proca, ale jak to TB i to ukruszony to możebyć cięzko :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 poczekaj i kup póżniej kasa nie zając nie ucieknie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...