Omar Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Jak bardzo udaje sie podkrecanie Bartonow 2,5 na boxowym wentylatzorze? I jak on sie ma do osobnych coolerkow innych firm - z przedzialu cenowego ponizej 100 zl (np Whisper Rock IV) ? Jaka jest Wasza opinia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 jeżeli chodzi o boxowe coolery pod amd to są do bani.Procka w zestawie BOX warto kupicdlategto że ma wtedy 3 lata gwarancji.A ten wiatraczek to wywalic i kupić lepszy.Boxowe coolery zwykle są głośne i mało wydajne.Spotkałem siez dwoma typami boxów.Malutki radiatorek z malutkim wiatraczkiem-wył jak cholera, goofno chłodził.Athlon 2000+ 0.18 um w zime 60 stopni w stresie.Inny jaki widziałem był podobny do titana lub minta tego za 30 zł z wiatrakiem 80x80.Niewiem jak sie spisujaale też pewnie można zapomnieć o @ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Qmpel ma AXP1800+ BOX i ten wiatraczek jest cichy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 bartona w boxie nie dzidzialem, za to boxowy 1800+ na 2166 1,6v mial 50st max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Miałem w swoich łapskach boxowego coolera do bartona 2500. Duuuuzy. CO do głośności to ma dosc duzy wentylator, ktory srednio kręci sie z predkoscia okolo (czyt. na oko :D) 2000 obr/min wiec nie jest wcale taki glosny. Jak na boxowy cooler to nie wypadl najgorzej (widzialem gorsze wyniki) ok. 48*C przy normalnej pracy w windowsie, a okolo 55*C w stresie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...