mat_zab Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Mam zamiar kupić ten telefon tylko nurtuje mnie jedno pytanie czy ten telefon posiada wrescie JAVE czy nie bo na jednej stronce piszą ze posiada a na drugiej ze nie ....... i juz nie wiem co i jak, jesli ktos wie o co z tym chodzi niech da znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 siema javy to on nie ma, zdjecia lepsze w sonyeri t610 o jakies 50% ogólnie telefon ładny ale nic szczególnego. :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no brak javy dalu du.upy a fotki eleganckie wychodza chyba :P ja mam aparat dolaczany jakis tam ...530 i flesh to jest to ale mniejsza o to :) aparat robi fotki w jakosci 160x120(moge sie mylic) i 640x480 a se t610 tylko te najmniejsze nie mozna lepszej jakosci ;/ ogolnie tel spas st55 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Własnie go dzis wziolem w ERZE i jak narazie jestem zadowolony faktycznie nie ma javy bedą mialy dopiero wersje ST55i ale kiedy takowy wyjdzie to juz inna sprawa ale z posrod SAGEMA X-6 Simensa S55 to chyba najlepszy wybor mo nie mam zamiaru dawac 360zł za NOKIE 6610 albo 6100 ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...