macszelag Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Czesc chce kupic zestaw kina domowego do kompa z aplitunerem, i jakies glosniki. Mam karte SB 128 live ma ona wyjscie cyfrowe tylko niw eim jakie to jest i jakie powinien mies wejscie amplituner thnx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Mam karte SB 128 live a coz to za karta? live czy sb 128... jezeli ta druga zapomnij o dobrej jakosci dzwieku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no Sb live 5.1 taka sama jak masz ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 nie kupuj zestawu kina domowego do kompa. jak będziesz miał pieniądze na amplituner i głośniki, to dvd to już mały koszt. jeżeli chodzi o kartę dźwiękową to ja chciałem kupić terrateca aureon 7.1 space - ale ostatnio to nie jest dostępne w naszym kraju, chociaż wiele sklepów ma to w cenniku. byłbym wdzięczny jakby Ktoś wiedział gdzie to kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no przeciez napisalem ze chce amplituner tylko nie wiem jakie musi miec wejscie cyfrowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie wyjscie cyfrowe nma karta SB 5.1 live ????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 do takiej katry zestaw kina domowego? LOL kup sb audigdy 2 i dokup jakies dobre glosniki creative lub logitech i styka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Ja nie moge czy ktos odpowie mi na moje pytanie ???? jakie wyjscie cyfrowe mam moja karta >????>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 www.creative.com www.google.pl www.sam.poszukaj.se polecam ta ostatnia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 do takiej katry zestaw kina domowego? LOL kup sb audigdy 2 i dokup jakies dobre glosniki creative lub logitech i styka... a co jest z nia nie tak ?????? jak puszczasz sygnal przez spdif nie ma straty na jakosci dzwieku bo przesylany jest cyfrowo - wtedy wszystko zalezy od wzmaka zreszta zaproponowane przez ciebie audigy 2 to tez g.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 On chyba nie chce zestawu zabaweczek do kompa tylko zestaw kolumn + amplituner. Najpierw napisz ile możesz na to kasy przeznaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Czesc chce kupic zestaw kina domowego do kompa z aplitunerem, i jakies glosniki. Mam karte SB 128 live ma ona wyjscie cyfrowe tylko niw eim jakie to jest i jakie powinien mies wejscie amplituner thnx Odpowiadajac na Twoje pytanie - nie wiem dokladine ktorego Live'a masz, ale moj ma wyjscie na sledziu oznaczone jako Digital-Out (zupelnie nie wiem jaki to ma standard - chyba jakis wlasny Creative'a) plus do tego SPDIF-Out na laminacie(takie piny podobne do CD-Audio). Przypuszczam, ze ten SPDIF-Out zgodny jest ze standardem Sony/Philips wiec wystarczy zalatwic dodatkowego sledzia, ktory bedzie mial odpowiednie gniazdo (ono wyglada tak samo jak cinch - nie wiem czy nawet nim nie jest, az tak w temacie nie siedze) i wtedy podlaczysz dowolne urzadzenie ktore wspolpracuje z tym standradem (Sony/Philips). Nie jest to jednak na 100% - najlepiej zeby ktos inny bardziej kompetentny ode mnie to skomentowal. PS - Wlasnie poszukalem i na 99% to SPDIF to wlasnie Sony/Philips (wszak SPDIF to skrot od Sony/Philips Digital Interface), tak wiec jestesmy w domu. Sledzia kupisz za parenascie/dziesiat zlotych na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...