Xior Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 potrzebuje zrobić coś takiego w sklepie i nie zabardzo wiem jak się do tego zabrać tzn. chodzi mi o to że przy pomocy programu WF-MAg (dos)dokonuje sprzedaży towaru z jednego z trzech komputerów i każdy musi mieć dostęp do drukarki fiskalnej i nawzajem do siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 co jest rodacy tyle czasu i nic czy mój problem jest tak skomplikowany czy tez jest to nie do zrobienia :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holyfido Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Nie wiem czy to Tobie pomoże, ale jeśli ten sklep pracuje na drukarce z Elzabu, to Elzab sprzedaje takie rozgałęźniki pozwalające sprzedawać z dwóch kompów na jednej drukarce, może i z trzech się da. Napisz jeśli Cię to interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...