Fac30FF Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Na szczescie poprzedzony komentarzem "Data not erased". Proba polagala na wgraniu biosa od 9800pro, jako ze przy takich zegarach karta pracuje stabilnie i takie tam. Zapraglem wiec aby identyfikowala sie jako pro. Sprobowalem raz ale pod wplywem migajacego, czerwonego napisu ERROR, posiwialem, wypadly mi zeby i stracilem zapal do dalszych prob (zabawka cokolwiek droga jak dla mnie). Jak dojde do siebie to bede probowal wgrac wlasny, tylko przerobiony bios (zainteresowanych odsylam do tego artykulu), ktory udalo mi sie zczytac (cos dziala :) ). Zastanawiam sie co by bylo gdyby Data bylo jednak ERASED. Co wtedy robic? Czy sa jakies mozliwosci na uratowanie grafy? Moze trza by zbootowac kompa z grafiki PCI jakiejs i wtedy flashowac ta na AGP? Slyszeliscie cos o tym? Jezeli tak to plis podzielcie sie doswiadczeniami. Za pomoc z gory thx. Pozdrowienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 It`s done. Okazalo sie, ze bylem za leniwy i chcialem zrobic to z DOSa ale wychodzac z Win98 (start->zamknij->uruchom ponownie...). Nie da sie tak :). Comp musie byc odpalony w czystym DOSie. Nie moglem zrobic F8 i tylko wiersz polecen bo bootloader od XP mi przeszkadzal, a ze jestem leniwy i nie chcialo mi sie dysk. bootowalnej zrobic, wiec mialem errora. I tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 ja robilm z windowsa do dosa i normalnie sie flashowalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 To ja jusz nie wiem. Moze przypadek jakis, ze nie poszlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Co do zabezpieczenia się - mozna zrobic odpowiednia dyskietkę ratunkową -> szczegóły w FAQ, w temacie o R9700. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...