Karuzo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Witam. Mam kilka pytan.Czy da sie podlaczyc zasilacz Chieftec HPC-420-302 DF ACTIVE PFC w taki sposob zeby miec pomiar obrotow jego wentylatorow ? Czy on ma taka opcje ? Druga sprawa to jaka (najlapiej) utrzymywac temperature procesora ? Dla tej konfiguracji co mam (opis) z wentylatorem dodawanym do amd w box-ie mam po 4-5 godzinach pracy prime95 55 stopni a normalnie okolo 45 stopni.Moze tak zostac ? I trzecia sprawa.Wentylatory z tylu i z boku (w obudowie) wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>a powietrze na zewnatrz.Tak powinno byc ? Czy moze ten z boku,ktory jest umieszczony prawie na przeciwko procka powinien wdmuchiwac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 z tego co wiem to chyba wszystkie chiefteci mają kabelek który po podłączeniu do gniazda na wentyl w płycie głównej umożliwia zczytywanie temperatury(moja 360 ma),temperatury jak na boxowy cooler wydają się normalne i jeśli nie chcesz kręcić i sprzęt nie daje oznak niestabilności to czemu ma tak nie zostać,ten z boku niech wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e powietrze na procka...przecież to logiczne - będzie go "zasilał" w zimne powietrze 8O a tak poza tym: BYŁO....SZUKAJ :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Z moich pytan to znalazlem tylko odpowiedz co z tymi wentylatorami,ze ten z boku powinien wdmuchiwac.Powtorzylem tylko pytanie,bo mi pare rzeczy strasznie gown***o zrobili w sklepie i wole sie upewnic,zanim do nich pojade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Z moich pytan to znalazlem tylko odpowiedz co z tymi wentylatorami,ze ten z boku powinien wdmuchiwac.Powtorzylem tylko pytanie,bo mi pare rzeczy strasznie gown***o zrobili w sklepie i wole sie upewnic,zanim do nich pojade. CHIEFTEC - serio tak trudno znaleźć :?: :x a na temat temperatur było n - topiców już... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...