[reSS] Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Krotko i zwiezle... Pojdzie OCZ na mojej plycie??? Aha i piszcie fast bo mi okazja qpna w stanach minie :)[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 krotko i nie zwiezle :) T A K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 "]Krotko i zwiezle... Pojdzie OCZ na mojej plycie??? Aha i piszcie fast bo mi okazja qpna w stanach minie :)[/b] A czemu niby by nie mialy pojsc. QPUJ... Na pewno bedzie hulalo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 no to gites, a powiedzicie jeszcze czy oplaci sie dolozyc te 100zl (moje aktualne ddr266 za 240-250 sprzedam) i kupic te oczki za 350??? to po przeliczeniu na oko tyle wychodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 "]no to gites, a powiedzicie jeszcze czy oplaci sie dolozyc te 100zl (moje aktualne ddr266 za 240-250 sprzedam) i kupic te oczki za 350??? to po przeliczeniu na oko tyle wychodzi Oplaca sie... :) Bierz smialo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 No kurde teraz to juz jestem max zakrecony... looknijcie : The KT3 Ultra tested out ok up to pc2700...........pc3000 proved to be a bit too much for that board, causing some serious issues with stability. -We found that pc2700 was the limit .......with normal timings. Hope this helps- Vincent OCZ Technology -----Original Message----- From: reSS Sent: Wednesday, July 10, 2002 7:07 AM To: support@ocztechnology.com Subject: PC3000 & MSI KT3 ULTRA Hello, I've got MSI KT3 ULTRA (no Raid) and i wanted to buy OCZ PC3000 DDR modules. I looked up your supported mobo list, but mine's not there... So, is it possible for me to run PC3000 on my mainboard, VIA KT333 chipset. PLease, if you know that, answer. I dont want throw my money down the drain :) thakns. reSS =============================================== komu wierzyc, producentowi czy wam ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 "]ddr266 za 240-250 sprzedamczlowiek, ktoory da tyle za ddrki uzywane nie jest chyba normalny :) tyle, to noowki kosztooja, a nwet 220 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 "]ddr266 za 240-250 sprzedamczlowiek, ktoory da tyle za ddrki uzywane nie jest chyba normalny :) tyle, to noowki kosztooja, a nwet 220 to jest niewazne, swiat jest pelen debili, szczegolnie wsrod polakow. pytanie czy pojdzie, a jezeli tak to na jakiej szynie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 "]No kurde teraz to juz jestem max zakrecony... looknijcie : The KT3 Ultra tested out ok up to pc2700...........pc3000 proved to be a bit too much for that board, causing some serious issues with stability. -We found that pc2700 was the limit .......with normal timings. Hope this helps- Vincent OCZ Technology -----Original Message----- From: reSS Sent: Wednesday, July 10, 2002 7:07 AM To: support@ocztechnology.com Subject: PC3000 & MSI KT3 ULTRA Hello, I've got MSI KT3 ULTRA (no Raid) and i wanted to buy OCZ PC3000 DDR modules. I looked up your supported mobo list, but mine's not there... So, is it possible for me to run PC3000 on my mainboard, VIA KT333 chipset. PLease, if you know that, answer. I dont want throw my money down the drain :) thakns. reSS =============================================== komu wierzyc, producentowi czy wam ?:) wiesz napisane jest We found that pc2700 was the limit .......with normal timings. Normal timming zapytaj sie what's up :) with turbo timmings. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...