Sowiak Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Czy procesory z NTT System mają naklejkę gwarancyjną na mostkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ostatnio chyba miały :? , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 To se k**** mać nie odblokuje Throtona:(. Nie chcialo mi sie zdejmowac wszystkiego. Dzięki :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ale to można obejść, lekko żyletą tak by nie zarysować laminatu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 tak jak ja zrobiłem - teraz plombę mam na spodniej sronie procka, tej z nóżkami. oddawałem już procka na testy do sklepu (grzał się) i kolesie nic nie mówili że plomba cośtam im nie pasi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 :lol:, wszystko zależy od serwisanta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 No i można poczekać do końca gwarancji 1 rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...