komar81 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 czesc koles podkrecil szyną fsb do 166 komp mu sie nie uruchomił :( i tak jest do teraz ,probowalem clear`a biosu poprzez zzworke ae i tak nie dalo rady bateria wyciagana i dalej [gluteus maximus] , probowalem na rozne sposoby i sie nie uruchamia bios : wyglada na to ze w kolko sam sie resetuje , pomocy ma warunki do zdania i oba to na kompie ,jeden delphi a drugi visual C++ :D , pomocy dziekuje z gory : pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 SIEMA czy wogole komp sie odpala?, podaj wiecej danych , moze zasilka padla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 a jakiego proca chcial kręcić. Może proc nie wyrobił, jak mnożnika nie zmniejszyłeś przy podkręcaniu szyny, albo zasilacz. Podaj troche więcej danych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ja mam gigabyte'a na kt400 i jak mi sie nie uruchomi 3 razy to wychodzi automatycznie do biosu (bo mam duala). moze procka szlag trafil? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 A jak resetowałeś biosa? mam tą samą płytę i muszę najpierw przełożyć zworkę. Potem przycisnąć power (przy włączonym zasilaniu ;) ), znowu przełożyć zworkę i dopiero włączyć komputer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 juz wszystko wiadomo dzieki za odpowiedzi , ale na 100% zjerala sie plyta. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...