poloo Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Kupilem karte . ma zdjety oryginalny radiator , mam chlodzenie od celka 400 , jak je zamontowac???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 masz na niej otwory montazowe?? np na zaizolowane zrobki, sprawdzaja sie tez plastikowe szybkolapki (takie sciagane paseczki) ew. hardkorowo klej termoprzewodzacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ja posmarowalem radiatorek z c500 srebrna pasta i przykleilem poxilinom :D zreszta na forum bylo jusz o tym... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Co jest lepsze ? poxipol czy poxilina ? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 właśnie zamierzam dać jakiśradiatorek na SB a mojej mobo i zastanawiam się jak niskobudżetowo to zrobić ? rozważam opcje : poxipol poxipol wymieszany ze srebrnym titanem silikon silikon ze srebrnym titanem kropelka i inne super gluty odpadają bo zostają chamskie ślady. było coś już o tym ale nie chce mi się szukać a tu temacik podobny .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=562526#562526 :evil: cus takiego ci wyjdzie radiatorki przylepione tasma od ROSIA (karta znajomego) http://republika.pl/sierpc/images/GF4MX420.JPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ja z radiatorem zalmana dostalem klej dwuskladnikowy - jeden skladnik zielony drugi czerwony - dalem dwie takie same kreski na SB po czym je rozmieszalem, poczekalem 2 min i trzyma sie az milo - polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...