Skocz do zawartości
DooDah

Seria AXP moja jest dobra czy zła

Rekomendowane odpowiedzi

Seria mojego AXP to AGKGA, nie wiem czy to dobrze czy zle, jak zle to jak bardzo zle. max ile z niego wycisnalem to 1764mhz, sama magistrala.

msi nie posiada asynchronicznego taktowania i przy 168mhz fsb cos mi sie wali. u gory ekranu widac male paski pionowe w rzedzie wiec jest to chyba grafika, a moze pamieci. po odblokowaniu mnoznika sprobuje wiecej.

chcialbym tylko wiedziec czego sie moge spodziewac po tej serii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seria mojego AXP to AGKGA, nie wiem czy to dobrze czy zle, jak zle to jak bardzo zle. max ile z niego wycisnalem to 1764mhz, sama magistrala.

msi nie posiada asynchronicznego taktowania i przy 168mhz fsb cos mi sie wali. u gory ekranu widac male paski pionowe w rzedzie wiec jest to chyba grafika, a moze pamieci. po odblokowaniu mnoznika sprobuje wiecej.  

chcialbym tylko wiedziec czego sie moge spodziewac po tej serii.

ILE MASZ W 3D MARKU 2001 SE ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1764 = not stable

1701 = stable w photoshopie, w nim robie czesto i bardzo :lol: :lol:

a jak gram to ustawiam na 156mhz - 1638mhz

na standartowych ustawieniach kompa mam 9500

a na podkreconym ok - 11700-12000

zalezy od podkrecenia grafiki

czestotliwosci proca zmieniam bardzo czesto na bardzo rozne, teraz mam np 1400mhz :) bo jest cholernie goraco. na 1701 nie pracowalem od dawna. moj titan....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo planuje sobie sprawić GF4 Ti 4200 i sie pytam !!! Mój proc chodzi stable na 1750 na Titanie D5TB - tylko trzeba go dobrze założyć.......chodzi o rozprowadzenie pasty !  8)

a ile masz teraz w 3dmarku???

jak kupisz sobie tego Ti4200 to powinienes miec na standartowych proc/karta ok 8800, u mnie na standartach proc blokuje szybkosc, podkrecanie proca daje mi ok 2000 pkt, a grafiki kilka stów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...