Designer Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Właśnie nabyłem taką klawiaturę i mam natępujący problem: Po zainstalowaniu sterowników komputer się nie wyłącza lub czeka bezczynnie jakieś 20 sekund zanim to zrobi. Do tego jeszcze program do klawiatury który się zainstalował wcale się nie chce uruchomić (ten w menu START). Pozatym klawiatura działa, wszystkie przyciski multimedialne i pokrętła działają, sterownik do KB jest w wersji 1.0, szukałem na stronie MINTa, ale tam nawet takiego modelu nie było. Pomóżcie jak możecie !!! Konfiguracja: GB 8SQ800, Celeron 2.0, 256 DDR, GF4MX460, WIN98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 rada : nie instalować oprogramowania do klawiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Tak, ale wtedy nie działają funkcje (klawisze) multimedialne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 mi na abicie kt7a i win98 guziki do wyłaczania/usypiania kompa zawsze usypiały go ale nie mogłem już dobudzić :) . może nie działa dobrze z twoim systemem, a może taka firma ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Najgorsze jest to że nigdzie nie mogę znaleźć ani recenzji ani sterów w sieci, jedynie znalazłem ją w kilku netshopach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Właśnie walczę z tą klawiaturą i doszedłęm kilku rzeczy: 1) W menu start jest tylko skrót do tego, co się odpala razem ze startem systemu, czyli programik aktywujący funkcje multimedialne, tak więc jeśli już raz jest on odpalony, kolejne próby odpalenia nie powinny dawać afektu (przynajmniej ubocznego) a jednak zostaje wyświetlony komunikat "- error at..." i okienka się wysypują. 2) Na dole na pasku obok godziny widoczna jest ikona statutu klawiatury (czyli odpalenia multimediów), po kliknięciu na nią prawym przyciskiem jest do wyboró "ABOUT" czyli informacje i "EXIT" czyli wyjście z progamu. Jeżeli wybiorę to drugie progam się zamyka bez żadnego problemu, po czym bez problemu zamyka się też system. Dlaczego więc system nie potrafi zamknąć tego programu w procesie wylogowywania i wyłączania systemu? 3) Jeżeli funkcje klawiatury są uruchomione i wybiorę z menu start "Zamknij system", zwijają się wszystkie okna, zostaje czysty pulpit, mija jakieś 15-20 sekund oczekiwania (?) i system się wyłącza. Jeżeli natomiast nacisnę przycisk POWER na klawiaturze, procedura jest podobna tylko że komputer się nie wyłączy. Na razie tyle moich spostrzeżeń. Zobacze co jeszcze da sie wymyśleć. Przypomnę tylko że to wszystko pod systemem WIN98SE, byćmoże w innych problem wcale nie występuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Zainstalowanie łatki do systemu nic nie dało :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...