borowy Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Chcę kupić pamięci 2*256MB(na więcej brak środków) Czy w przyszłości mogę dołożyć kolejne dwie inne kości (płyta Gigabyte GA-7N 400Pro) i czy całość będzie pracować w dualu i stabilnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Jak najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losloboss Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Zakupiłem parę dni temu następujące elementy: pł. GA-7N400 Pro2, CPU Barton 2500, RAM 512MB DDR400Mhz CL2 kingston, Wentylator CoolerMaster CP57151b. Na standardowych ustawieniach płyta wskazuje mi 61stopni C, wymieniłem procka na nowego i jest to samo. Dodam że kooler jest większy od tego co jest w boxsie z AMD Barton 2500. Oc może chodzić ??? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Zakupiłem parę dni temu następujące elementy: pł. GA-7N400 Pro2, CPU Barton 2500, RAM 512MB DDR400Mhz CL2 kingston, Wentylator CoolerMaster CP57151b. Na standardowych ustawieniach płyta wskazuje mi 61stopni C, wymieniłem procka na nowego i jest to samo. Dodam że kooler jest większy od tego co jest w boxsie z AMD Barton 2500. Oc może chodzić ??? Pozdrawiam. a przesmarowale proca pasta ?? sprawdz czy dobrze zalozyles cooler moze plyta klamie co do temperatur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losloboss Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Do pierwszego procka był orginalny smar CoolerMastera. Pod drugi było też dobrze nasmarowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 sproboj zrobic update biosa, albo jak juz zrobiles update, to to sflaszuj biosa do fabrycznej wersji, mnie pomoglo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Kontynuując zapytam o jescze jeden problem związany z tą płytą. W przeciwieństwie do innych ptyt z raidem jakie posiadałem nie mogę na GA7N400 Pro podłączyć napędów CD DVD do raida. Czy to jest normalne na tej płycie czy robię jakiś błąd. I jescze jedno dyski twarde podłączone do raida chodzą wolniej niż te podłaczone bezpośrednio do "płyty". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...