KaZi Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 dzisiaj nabyłem tą o to płytke ;] pierwsze moje pytanko to czy cena 300zł (za nówke) była dobra, a druga to prosilbym o rady/wady tej plyty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A powiedz cos wiecej o tej plycie - jaki chipset, jakie wyposazenie, twoje wrazenia (zwlaszcza z OC) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 chipset VIA agp x4 x8 6xUSB ATHLON UP TO 3000+ 2xFIREWIRE (opcjonalnie, ale ja mam) Zintegrowane: AUDIO 5.1 - świetnie gra, o wiele lepiej niz mint 5.1 ETHERNET 10/100mbps 3 sloty DDR, (max 333mhz) up to 3GB 5slotów PCI narazie jeszcze nic nie podkrecalem ale jest kontrola FSB i napięcia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...