Wnuq Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Witam. Mam pytania odnosnie zakladki S.M.A.R.T w tym programiku. A mianowicie: 1. Czy przy wszystkich elementach pokazujacych wlasciwosci dysku musi byc "OK"? 2. Co oznacza wartosc 000000000000? Czy to oznacza ze wszystko jest OK i czy moga byc inne wartosci? 3. Ktora wartosc w najwiekszym stopniu oznacza ze koniec dysku jest bliski?:) Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 nie sugeruj sie tym programem on nieraz zle pokazuje... u mnie np. od dwoch lat pokazuje, ze mam padnieta barracude 4 a dziala bez najmniejszych problemow... aida i odczyt smart pokazuje, ze jest 100% sprawny.. bios tez nie zglasza zadnych problemow i tak samo pokazuje na kilku plytach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...