DeCom Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Mam prośbę do użytkowników nagrywarek tej mało popularnej firmy o wyrażenie swoich opinii. W moim małym Wrocku jest to aktualnie najtańsza nagrywarka 52/32/52(155 w Proline) a ma całkiem znośne (w teorii) parametry-chodzi tu konkretnie o model CRW5232. Jestem ciekawy jak głośna ona jest i jak współpracuje z tanimi płytkami. Oczywiście za wszelki inne informacje i opinie będę bardzo wdzięczny. Mam problem, bo cdrinfo.pl coś szwankuje wiec mogę polegać tylko na Was Do moderatora mam prośbę o niezawieszanie od razu tego tematu-wiem że niżej jest dyskusja o nagrywarkach, ale tyczy się tylko liteona, lg i teaca-dajcie szansę innym firmom ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 testowalem model 52x24x52 - tandeta na maxa - halas pzy odczycie i nagrywaniu potworny... cala buda az wpadala w wibracje. jezeli nic z tym nie zrobili to radze omijac szerokim lukiem... jak chcesz brac cos naprawde taniego to bierz Samsunga - kultura pracy i parametry sa naprawde ok. Ale mimo wszystko lepiej doplacic te pare zlotych i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> np. Liteona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Liteon to minimum - a Samsungi wracały na serwis najczęsciej :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...