sliver Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 mam taki problem, ze niektore gry (np. cs 1.5) oraz strony we flashu i gify reklamowe w gg mocno mrygaja tzn. z czestotliwoscia kilku Hz pojawiaja sie wielkie biale kwadraty. obecnie mam cat. 3,8 ale to samo bylo na 3,6. czy cos nie tak jest z pamieciami grafiki(sapphire 9100 64Mb 128bit 250/460@500MHz) czy to wina sterow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Mam podobny problem np z C&C generals i IGI2/ Mam radeona 9100 od herculesa. Pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabel Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ja mam 9100 firmy mint i jest raczej ok.chociaz ufo chodzi dosc dziwnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 U mnie tez to zauwazylem ze C&C Generals miga i to strasznie w CSie tez mialem takie herezje ... sproboj zapodac sobie refresh fixa u mnie znacznie pomogl :) ( bo monnitor mi piszczał jak zmieniała sie rozdzielczosc lub odswiezanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...