Kwiecień Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 :arrow: Kwiecień ile metrow^2 ma twoj pokoj ?? :arrow: PakerWolus tak szukaj takiego ukladu podobnego jak na zdjeciu 9m2 :) I dlatego chcę się przesiąść na słuchawki. Ale wcześniej słuchałem w 17m2. A co sądzicie o tych słuchawkach: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23603945 I o tym wzmacniaczu: :roll: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23688963 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PakerWolus Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ehh nic takiego niewidze pod maską. To musi mieć taki wygląd???. A może ktoś posiada schemat do Yamaha AX-750. to powinno być wtedy na schemacie widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 9m2 :) I dlatego chcę się przesiąść na słuchawki. Ale wcześniej słuchałem w 17m2. do takiego pokoju, eltax liberty 1+, mission m71, tannoy m1 beda w sam raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 I tak kupię słuchawki ;] Najprawdopodobniej Sennheiser HD580 PRO :D a wzmacniacz jakiś lampowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a CD jaki masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jeszcze nie mam ;] Narazie do kompa będą podłączone ale później coś dokupię. I tak porządny sprzęt będe miał w innym pomieszczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no nie wiem jak ty ale dla mnie wiecej jak 2h ze sluchawkami na uszach jest juz meczace, nie ma sie swobody.... no i nie czuje sie dzwieku cialem w sluchawkach a tylko uszami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ale za to masz tanszym kosztem lepszy dzwiek i uslyszysz te wszystkie drobiazgi, o ktorych tu ciagle mowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 no co fakt to fakt , zeby uzyskac taki dzwiek na sluchawkach jak na kolumnach trzeba zaplacici zpiecio krotnosc sluchawek=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 kolumny super, a jakoi że tonsil jest własnością którejś z renomowanych firm (chyba pioneer ale nie jestem pewien) to jakość głośników jest świetna Hehe - Tonsil własnościa Pioneera :). Oj szefowie we Wrześni naprawdę by się ucieszyli. Ale chyba tylko z budżetu firmy a nie zaplecza technicznego - bo w kwestii kolumn firma Pioneer na pewno nie wzniosla sie na wyżyny. pitt wlacicielem firmy jest pioneer;) nie wiedzieales tego? a swoja droga tonsil szykuje sie do ataku budujac podabna referencyjny model za 15tys zl ze swoim nowym glosnikiem srednio-wysoko tonowym wyk z bio-celulozy podobno hicior ten glosnik bedzie :twisted: [/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 tez czytalem o tym podobno ma przenosic juz od 10hz :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 srednio-wysoko tonowy ma przenosic od 10Hz ?? :lol: pozatym tonsil pare dni oglosil upadlosc i zajal sie juz tym syndyk upadlosciowy czyli cos ciemno losy tonsilu widze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 srednio-wysoko tonowy ma przenosic od 10Hz ?? :lol: pozatym tonsil pare dni oglosil upadlosc i zajal sie juz tym syndyk upadlosciowy czyli cos ciemno losy tonsilu widze :? nie ta nowa kolumna referencyjna ma przenosic takie pasmo podobno? ma kosztowac okolo 15tys za sztuke czy jakos tak :wink: a co do wniosku upadlosci to ponad pol roku temu ja oglosili :wink: ale teraz wszystko wraca do normy splacaja dlugi itd :) a gdyby upadli to by nowa firma powstala a dlugow by nie bylo :wink: takie jest prawo ze 1 w mozna glosic bankructwo i tym samym nie placic za dlugi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 srednio-wysoko tonowy ma przenosic od 10Hz ?? :lol: pozatym tonsil pare dni oglosil upadlosc i zajal sie juz tym syndyk upadlosciowy czyli cos ciemno losy tonsilu widze :? geez przeciez to chyba logiczne ze mowie o calej kolumnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 no tak zle zrozumialem z tym glosnikiem ... :) a odnosnie upadlosci to jakos tydzien gora dwa pisali o tym na onecie.. to ja juz nie wiem co z tym tonsilem, moze faktycznie jakos machlojke robia zeby miec kasacje dlugow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Hejka !! Odpowie mi ktoś na moje pytanie ?? Jakie słuchawki wybrać do 600zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 a`propos testów glosnikow polecam sciezke dzwiekowa z filmu "Lzy Slonca" (Hans Zimmer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 do 600zl to Sennheiser HD570 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 witam poszedlem sladami Kamienia i Fida i wymienilem w swoim Technicsie operacyjny na OPA2604 Juz sie wygrzewa :twisted: ale od razu odczulem poprawe dynamiki moze byc tylko lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 kamien: jest sens ladowac do mnie w przyszlosci tego OPA2604? nie mowie, ze teraz, ale kiedys jak ten zacznie byc niewystarczajacy ;) a chce tylko wiedziec czy nie bedzie on za dobry do wzmaka i czy zostanie on u mnie wykorzystany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 :arrow: FiDO to tak jak narazie sluchasz z dzwiekowki SS to TL072 w zupelnosci wystarczy :) no a jezeli dorobisz sie jakiegos fajnego CD albo klasowej dzwiekowki to stosowanie OPA2604 uwazam jak najbardziej uzasadnione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Co do sluchawek - jezeli maja sluzyc do odsluchu z kompa to dobrze bylo by zwrocic uwage zeby to byl model otwarty. Chociaż ten Sennheiser to raczej jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 FiDO Nad czym ty sie zastanawiasz? OPA2604 dostaniesz calkowicie za darmo tu http://focus.ti.com/docs/prod/folders/prin...nt/opa2604.html zarejstruj sie i zamawiaj 5 sztuk (i jeszcze PCM2702 to sobie zrobisz taka dzwiekowke jak kamien ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 kamien: takiej wlasnie odpowiedzi oczekiwalem :) FiDO Nad czym ty sie zastanawiasz? OPA2604 dostaniesz calkowicie za darmo tu http://focus.ti.com/docs/prod/folders/prin...nt/opa2604.html zarejstruj sie i zamawiaj 5 sztuk (i jeszcze PCM2702 to sobie zrobisz taka dzwiekowke jak kamien ma) Hmm... to TI jest instytucja charytatywna? przeciez ten scalak u nas kosztuje ponad 20zl :> Pozatym co mam podac w polach Company i Title, nie prowadze przeciez firmy :) A co do PCM2702 to chyba jeszcze troche za wczesnie na takie uklady... po jego wygladzie oceniam, ze jeszcze musze troche pobawic sie lutownica w piaskownicy, zanim sie za to zabiore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 FiDO ja tez nie mam firmy, a dzisiaj rano dostalem paczuszke :wink: wpisujesz co chcesz a PCM co ci szkodzi zamowic jak za darmo masz?? a nawet jak sam nie umiesz zlozyc to zawsze ktos moze pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Value-Added Tax (VAT) may be assessed in the destination country and must be paid on delivery. This will vary by country and be based on the Fair Market Value declared for this shipment. If the recipient is not willing to accept this charge, then this order should not be placed. Rozumiem, ze to sie Polski nie tyczy ? PS. ile szla paczka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 paczuszka szla 8 dni zapakowana jakby jakas bombe wysylali :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 a co z tym vatem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ANI GROSZA NIE PLACILEM w naszym pieknym kraju nie trzeba placic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 no to "order confirmed" :) pcm'a tez wzialem, na wszelki wypadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...