akslow Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ...pracujacego w trybie graficznym Pascala ma to byc prosty program wyswietlajacy figury geometryczne. Bede bardzo wdzieczny za pare takich programikow. Moja klasa i ja jestesmy w potrzebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ziomek poszukaj na sieci pelno jest tam takich smieci , a po zatym co za problem takie wymagajace algorytmy napisac samemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 na modemie to sobie moge szukac... . A co do tego jaki problem to ci powiem ze facet tak sie wkurzyl na klase ze nawet nic nie tlumaczyl tylko zadal do domu i wyszedl z klasy. Potrzebuje chociaz dwoch takich programow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Echh modemowcy , modemowcy co z was wyrosnie ;] http://4programmers.net/view_file.html?id=692 Problem jest tak banalny ze niemoglem znales gotowca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ...pracujacego w trybie graficznym Pascala ma to byc prosty program wyswietlajacy figury geometryczne. Bede bardzo wdzieczny za pare takich programikow. Moja klasa i ja jestesmy w potrzebie :)jakie to maja byc figury to ci skrobne cos na szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 program geometria;uses crt,graph;var sterownik,tryb:integer;procedure init;begin sterownik:=9; tryb:=2; initgraph(sterownik,tryb,'');end;procedure kwadrat;begin line(10,10,10,40); line(10,40,40,40); line(40,40,40,10); line(40,10,10,10);end;procedure kolko;begin circle(100,30,30);end;procedure trojkat;begin line(150,40,200,40); line(150,40,175,10); line(175,10,200,40);end;procedure credits;begin writeln('ten program zostal napisany przez Arniego wszelkie prawa zastrzezone (c)'); delay(1000);end;begin init; kwadrat; kolko; trojkat; readkey; closegraph; credits; readkey;end.wystarczy jak bys dal wiecej info to moge cos ambitniejzego zrobic (z jakimis wypasionymi menusami itd ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 a moze chcesz gre w pascalu po IPXie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...