ma3ek Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 hej. dorwalem sie do stronki http://www.jamicon.com.pl/produkty.htm i znalazlem kilka ciekaweych pozycji: - TYPHOON - JMC790BP - JMC1010BP czy ktos ma moze jakies doswiadczenia z tymi wicherkami? nigdzie na necie nie ma pozadnych testow tej firmy. jak wypadaja np. z SilentBreez II, Volcano 10 czy FRII (cena podobna) :?: jeszcze w tym tygodniu bede mial Thortona (mam nadzieje @Barton :twisted: ) i musze sprawic dla niego jakies konkretne chlodziwo. pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Mialem do czynienia z modelem JMC790BP. Jego duzym mankamentem jest dzwiek jaki wydaje wiatrak (swist przeokropny). Co do wydajnosci to byl o 3 stopnie lepszy od Cooler Mastera CP5-7JD1B a ten przynajmniej cichy jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 mam tez JMC790BP głośny ale wystarczy zmienic wentyla i jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja tam od Jamicona to mialem tylko wentyl 4x4 na chipsecie, ale byl to jedyny ktory nie zaczal po miesiacu charczec :D, teraz chlodzi GF4MX440 qzyna. Te coolerki nie wygladaja na zbyt mocne, a Thorton @ Barton i jeszcze OC - prawdopodobnie bedzie wydzielal sporo ciepla (512 keszu !!!), wiec lepiej od razu pomysl o czyms mocniejszym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...