john_doe Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 :oops: jak mozna ustawic w windows2000 przezroczyste napisy ikon pulpitu? zacazlem bawic si esamuraize i bardzo przeszkadzaja mi te kolory pulpitu pod ikonami. Czy mozna je usuwajac bez uzycia jakiegos softu? wiem ze do win9x uzywalo sie programiku trans desktop ale chyba win2k i win xp maja wbudowana taka mozliwosc... Bede wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 W win 2k chyba nie ma takiej mozliwosci wbudowanej. Trzeba softu uzywac, np bardz ciekawego : CoolDesk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Jeśli mowa o sefcie to mam coś ciekawego: Programik nazywa się TransIcons :wink: Wrzucasz go do autostartu i po sprawie TransIcons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Jeśli mowa o sefcie to mam coś ciekawego: Programik nazywa się TransIcons :wink: Wrzucasz go do autostartu i po sprawie TransIcons Zaiste swietny progsik :) Malenstwo a dziala idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Jeśli mowa o sefcie to mam coś ciekawego: Programik nazywa się TransIcons :wink: Wrzucasz go do autostartu i po sprawie TransIcons Zaiste swietny progsik :) Malenstwo a dziala idealnie. Nie ma sprawy Reed`ku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...