shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Nie 10 tylko 11 :) No ale chyba kupie w sierpniu :D sorx, ale szczesliwi czasu nie mierza :PP no i git, ze w sierpniu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Duron 1200 EPOX 8KHA+ GF2ti 256MB DDR Baracuda IV Teraz umotywuje mój wybór : Pieniądze które zostaną po zakupieniu tańszego procesora (duron vs Athlon) inwestujesz w płyte główną (doskonała do podkręcania - powinien duron działać na 1400). Przy tej klasie k.grafiki (GF2) i tak nie zauważysz różnicy pomiędzy Athlonem a Duronem. Dysk - sam mam Baracude i jestem b. zadowolony, zastanawiałem się jeszcze nad Maxtorem, ale wybrałem Segate'a. Stawiam te dwie firmy na równo. Pamięci wystarczy ci całkowicie 256Mb - (nie sugeruj się moim konfigiem bo zajmuje się też obróbką dźwięku, a to wymaga dużych ilości RAM'u) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Przy podanym przez Ciebie configu Tom wychodzi 1733zl :D Boshe skad ja wezme te pieniadze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Przy podanym przez Ciebie configu Tom wychodzi 1733zl :D Boshe skad ja wezme te pieniadze :PRozpędziłem się za bardzo :oops: :) więc może odłożysz zakup dysku, a teraz kupisz to co poleciłem, a na HDD dozbierasz w późnijszym terminie... Ja też nie kupiłem wszystkiego naraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Witam Wszystkich Forumowiczow Moj obecny config mozecie zobaczyc w podpisie Za miesiac lub dwa planuje kupic nowa plytke glowna, procka, karte graficzna, ram i twardziela. A ze jest na tym forum pelno specjalistow, wiec do nich zwracam sie z serdeczna prosba o porade - co kupic? Od razu mowie ze kompa uzywam glownie do gier, netu i ogladania filmow. Czesto biegam do kumpli z szufladka z dyskiem wiec dysk powinien byc dosc szybki [chyba 7200rpm wysatarczy] ale nie musi miec wielkiej pojemnosci [mysle ze 40GB i bedzie dobrze; aktualnie mam 15GB i jest to stanowczo za malo ]. Cena tych piecu podzespolow, ktore zamierzam kupic, nie powinna przekroczyc 1500-1600zl [najlepiej tak do 1400-1450 ]. (...) Niedługo będe miał podobny problem, tylko że mój budżet może wynosić ok 2000zł, a kupić będe miał zamiar: płyte gł, proca+chłodzenie, grafe, ram i obudowe. Może podacie mi przykładowy kąfig. PS. A może po prostu kupić to co -Nat- tylko lepsiejsze(nowsze) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...