tomekaa Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 czy opłaca się kupić tą płytę: http://allegro.pl/show_item.php?item=16774581 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 czy opłaca się kupić tą płytę:http://allegro.pl/show_item.php?item=16774581no nie wiem zalezy jaki masz teraz sprzecik, jak jakis cienki to ja bym raczej sie zastanowil bo sie oplaca IMO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Opłaca się jak najbardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 mam antka 1700+ aiuga dlt3c na ile bede mógł pociągnąc na tej płycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 mam antka 1700+ aiuga dlt3c na ile bede mógł pociągnąc na tej płycieuuuuuuuuuuuuuuu... do podkrecania to ona nie jest stworzona, zreszta proc tez :( ale przez mnoznik 2000+ pewnie wyciagniesz :) niby nieduzo ale zawsze cos... aby na 100% sie dowiedziec spytaj uzytkownikow tej plytki :) powodzenia w podkrecaniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 mam antka 1700+ aiuga dlt3c na ile bede mógł pociągnąc na tej płycieuuuuuuuuuuuuuuu... do podkrecania to ona nie jest stworzona, zreszta proc tez :( ale przez mnoznik 2000+ pewnie wyciagniesz :) niby nieduzo ale zawsze cos... aby na 100% sie dowiedziec spytaj uzytkownikow tej plytki :) powodzenia w podkrecaniu :)Bez modów 0.13 na nia nie wejdzie. Mialem identyczna i sprzedalem ze wzgledu na nieobslugiwanie procka w 0.13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 mam antka 1700+ aiuga dlt3c na ile bede mógł pociągnąc na tej płycieuuuuuuuuuuuuuuu... do podkrecania to ona nie jest stworzona, zreszta proc tez :( ale przez mnoznik 2000+ pewnie wyciagniesz :) niby nieduzo ale zawsze cos... aby na 100% sie dowiedziec spytaj uzytkownikow tej plytki :) powodzenia w podkrecaniu :)Bez modów 0.13 na nia nie wejdzie. Mialem identyczna i sprzedalem ze wzgledu na nieobslugiwanie procka w 0.13no niemozliwe przeciez to 266a i magistrale musi miec 133, nie wiem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Wierz mi. Wiem co mowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...