borowy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 W przeciwieństwie do innych ptyt z raidem jakie posiadałem nie mogę na GA7N400 Pro podłączyć napędów CD, DVD do raida. Czy to jest normalne na tej płycie, czy też robię jakiś błąd. I jescze jedno, dyski twarde podłączone do raida chodzą wolniej niż te podłaczone bezpośrednio do "płyty"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 I jescze jedno, dyski twarde podłączone do raida chodzą wolniej niż te podłaczone bezpośrednio do "płyty"? Każdy dysk w raidzie jest szybszy od normalnie podlaczonego. nie mogę na GA7N400 Pro podłączyć napędów CD, DVD do raida. Tego jeszcze nie probowalem. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Kittek co do szybkości to przetetestuj prędkość kopiowania jakimś programem i się zdziwisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie mam mozliwosci, ale z reguły tak jest, że dyski w raidzie pracują wydajniej i szybciej, może w dokladnych pomiarach nie jest to widoczne ale ogólnie tak powinno byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...