Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Sorry, że się wtrącam i nie na temat. Lancer miałeś może już do czynienia z MSI KT3 Ultra2? Niestety nie. Tylko z Ultra. Z tego co wiem to Ultra2 rozni sie tylko nowym mostkiem poludniowym VT8235 ze wsparciem dla USB2.0. Reszta jest identyczna i bez zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 No wlasnie chodzi o jednostkowe przypadki. W gotowym kompie nie daje sie niesprawnej plyty tylko sprawdzony i dzialajacy egzemplaz. Ja nie testowalem 1-2 czy 3 plyt ale ponad 20 (+koledzy trzecie tyle) i na tej podstawie wyciagam wnioski. Swietnie ze ci dziala dobrze, cieszy mnie to, ale ja biore pod uwage caloksztalt, a nie pojedyncze sztuki. Z punktu widzenia masowki jaka jest uprawiana nie ma co sie zasatanawiac i dyskutowac. Inna sprawa ze zachodnie serwisy dostaja sprzet od producentow-czyli przetestowane by nie bylo kichy. U nas sprzet dostarczaja dystrybutorzy, ktorzy maja cale pulki zawalone towarem i daja pierwszy z brzegu-z tego zrodla biora sie dysproporcje. Gdzie ty te płyty kupujesz? Złożyłem już 12 kompów z tą płytą i zero problemów (wersja z lanem i raidem), może zmień dystrybutora, ja kupuje w JTT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Dzis odebralem kompa... wszystko chodzi zajebioza.... :D Potwierdza sie jednak ze trzeba miec fart zeby trafic na dobry egzemplarz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 mnir równiez wszystko działa okey 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Gdzie ty te płyty kupujesz? Złożyłem już 12 kompów z tą płytą i zero problemów (wersja z lanem i raidem), może zmień dystrybutora, ja kupuje w JTT. No widzisz, a ja pisze o wersji bezlanowej VRX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...