Skocz do zawartości
Mateusz86

tuning.softmaster.pl - > czy ktos u nich cos zamawiał ?

Rekomendowane odpowiedzi

Przejrzałem forum i znalazlem ze maja wysokie ceny, ale czy ktos miał z nimi doczynienia tzn zamawiał cos, czy sa jakies problemy, itp ?

Maja pare rzeczy na które mam ochote ale nigdy u nich nie zamawiałem ...

PS: Wiem ze jest topic o sklepach bublach i super sklepach :) ale ja chce opinie i konkretne przypadki / jesli takie sa / z tego konkretnego sklepu ;)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamawialem i niby dostalem to co mialem, ale czekalem na to ze 2 tygodnie, a sklep jest oddalony ode mnie o jakies 40km... :? A poza tym wczesniej mowili, ze wyslali....

No i oczywiscie Papsta nie dostalem, i nawet nie pofatygowali sie wczesniej (ani pozniej) powiadomic i zaproponowac ewentualna zmiane, bo jakbym wiedzial to wzialbym noiseblocker'a...

Mial byc szablon do szyby, a dali tylko podkladke szóstke...

Ogólmnie :? niby ok, ale nie staraja sie bardzo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie mam w reku 200 pln i mam dylemat czy zamówic Noisblockerki 120 i 92 mm w siriusie czy u nich / 120mm w siriusie jest o 50pln drozsza :| / no ale jak mam sie ze tak powiem obsrywac ... aha pytałem w pc-tuning.pl to maja na zamowienie 2tyg czyli w sumie dwa wyjscia albo 75 i 135 i czekam tyle ile poczta przyjdzie albo 75 i 90 i niewiadomo ile czekam ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi