Mateusz86 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Przejrzałem forum i znalazlem ze maja wysokie ceny, ale czy ktos miał z nimi doczynienia tzn zamawiał cos, czy sa jakies problemy, itp ? Maja pare rzeczy na które mam ochote ale nigdy u nich nie zamawiałem ... PS: Wiem ze jest topic o sklepach bublach i super sklepach :) ale ja chce opinie i konkretne przypadki / jesli takie sa / z tego konkretnego sklepu ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ja zamawialem i niby dostalem to co mialem, ale czekalem na to ze 2 tygodnie, a sklep jest oddalony ode mnie o jakies 40km... :? A poza tym wczesniej mowili, ze wyslali.... No i oczywiscie Papsta nie dostalem, i nawet nie pofatygowali sie wczesniej (ani pozniej) powiadomic i zaproponowac ewentualna zmiane, bo jakbym wiedzial to wzialbym noiseblocker'a... Mial byc szablon do szyby, a dali tylko podkladke szóstke... Ogólmnie :? niby ok, ale nie staraja sie bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ja dzis dostałem od nich ten "Mini panel LED", ale jeszcze nie sprawdzałem jak to świeci. http://tuning.softmaster.pl/sklep.php?op=t...g=S-&p=~~&str=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 No własnie mam w reku 200 pln i mam dylemat czy zamówic Noisblockerki 120 i 92 mm w siriusie czy u nich / 120mm w siriusie jest o 50pln drozsza :| / no ale jak mam sie ze tak powiem obsrywac ... aha pytałem w pc-tuning.pl to maja na zamowienie 2tyg czyli w sumie dwa wyjscia albo 75 i 135 i czekam tyle ile poczta przyjdzie albo 75 i 90 i niewiadomo ile czekam .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 fajne maja coolerki reagujace na UV (30zeta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...