querke Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Witam... hmm mam dysk Seagate .. MOdel-ST340810A ilosc obrotow 5200/min i osiaga temperature 34 stopni C ... wiec prosze o pomoc czy to jest normala temperatura???? Temperature sprawdzam programem Active SMART 2.3 ... ..::POZDRAWIAM::.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marechi Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 U mnie w tej chwili jest 30°C ale niedawno włączyłem kompa a poza tym nie jest to dysk systemowy. Wg. moich obserwacji 34°C to jak najbardziej normalna temperatura :) Temp. pokazuje mi SpeedFan 4.09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 hmmm tem.. podskoczyla do 38 stopni c??? Co teraz... nadal jest normalan .. Podajcie jakis krytyczny pulap jakiego nie powiina przekroczyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marechi Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Moim zdaniem po przekroczeniu 45°C można zacząć się martwić :) U mnie teraz 38°C :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 nie boj sie dysk nie powinien ci sie spalic :P co najwyzej wylaczy sie i po resecie kompa nie wykryje go i bedziesz musial odczekac az sie oziębi ;) najlepiej idz kup sobie wiatraczek za 15zł i połóż na hdd ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 kazi... to moze bedzie dobry pomysl ... hmm kiedys juz o tym myslalem ale nie chcialem tak normalnie klasc tego bo musiszl bym dysk przelozyc na gore... musze cos wykombinowac i zmodyfikowac lekko moja bude .... Dzieki za pomoc all.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...