Skocz do zawartości
Xon

MSI K7T266 Pro2 i BIOS 3.6

Rekomendowane odpowiedzi

Dwie godzinki temu zachcialo mnie sie zrobic flashowanie wszystkich plyt z okazji wypuszczenia przez MSI nowych BIOSow. Jednak powstrzymalem sie po pierwszej porazce :) Na pierwszy ogien miala isc MSI K7T266 Pro2 wiadomo, DOS, wybieramy plik z nowym, plik na stary bios, enter i leci, wszystko niby ok. Reset i brak posta oraz cudowne piski z kompa D-bracket mowi "Real Time Clock Error". Wgralem poprzedni bios z pomoca dyskietki i funkcji ladowania biosu z dyskietki (AMI rzadzi, AWARD ma cos takiego?) i dziala. Druga proba zmiany biosu pozniej poniewaz potrzebuje konkretnie tego kompa z ktorego pisze i ktorego flashowalem do pracy a niechce go uziemic. :) Ktos jeszcze mial problemy z 3.6? I jak z najnowsza wersja biosu dla KT3-Aru ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... mojej plyty glownej :P nie wiem czemu :D mosze kiedys se wqram :D

eheheh bruce hyba wiem o co PSUJi Hodzilo :D eheh

mysli ze MY nie mam biosa AWARDA :D ja mam na szczyscie nawet na naklejce tak pisze psuju ty ;)

hehe wiecie co da mi uaktalnienie biosa szczegulnie chodzi mi zeby dac wieksze napiecie na ddr :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dzisiaj, lub wczoraj (pamiec krootka) wrzucilem najnowszego biosa do k7tpro2 i 0 problemooff, no ale ty masz ami

no zdiwiłem sie troche tym textem, bo wydawało mi sie że wszystkie k7t266 pro2 mają ami, a Ty wujeżdzasz z takim textem, że można zroumieć że masz zupełnie co innego - no ale kij z tym[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja na swojej flashowalem na 3,6 przedwczoraj i wszystko spox. ale ten biosik jakos tak nic nowego nie wnosi wiec chyba nie ma sie po co wysilac...

-Support low RPM CPU system fan

Nie wiem czy ma to wplyw ale ktoie...chcialem titankowi jeszcze bardziej obroty przykrecic ~3400->~2700 narazie sie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dzisiaj, lub wczoraj (pamiec krootka) wrzucilem najnowszego biosa do k7tpro2 i 0 problemooff, no ale ty masz ami

no zdiwiłem sie troche tym textem, bo wydawało mi sie że wszystkie k7t266 pro2 mają ami, a Ty wujeżdzasz z takim textem, że można zroumieć że masz zupełnie co innego - no ale kij z tym[/b]

ja mam k7t pro2 na kt 133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...