Kubasik Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 a więc od początku mam HISA 9700 PRO nie kręconego , na standardowym chłodzeniu (niedlugo zaloze wc na nim :D ) jest taki problem : czasami jak wlanczam kompa albo uruchamiam ponownie to jeszcze przed odpaleniem systemu karta nieprawidlowo wyswietla obraz :( tzn: kolorowe paski itd przy tych objawach system sie nie wlancza i musze kompa wylanczac i znowu wlanczac , potem juz jest dobrze reset nic nie daje wiecie o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 moze ma klopot z zasilaniem jaki masz zasilacz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 hm... mi sie wydaje ze to klopot z chlodzeniem , chociaz nie potrafie wyjasnic dlaczego potem jest dobrze . wiem ze nie bylo oc , ale sprobuj przesmarowac go jakas pasta , dac radiatorki na pamiatki. 2 sprawa to zasilacz. przy grafach typu radzio 9500pro wzwyz dobra zasilka jest wymagana. jaka masz i jakie masz napiecie agp? ruszales je w ogole? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 napiecia na gpu nie ruszalem a zasilka to chieftec 360 W :D wiec to nie ze wzgledu zasilki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 hm... to nie wiem . nie mam pojecia... jedyne co moge ci podrzucic to sprobuj poprawic chlodzenie. dobra pasta i radiatorki na pamiatkach powinny pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 albo poprostu karta uszkodzona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 jeszcze zauwazylem ze wtyczka do zasilania jest jakby troche przypalona :( ale złe wyswietlanie występuje tylko podczas wlanczania kompa , w grach jest wszysko ok nawet jak gram po kilka godzin na full detal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no wlasnie newralgiczny momment to uruchomienie kompa podanie zasialania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no wlasnie newralgiczny momment to uruchomienie kompa podanie zasialaniadokładnie wymien wtyczke -dobrze ze nic nie trzeba odlutowywac tylko dac inną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no wlasnie newralgiczny momment to uruchomienie kompa podanie zasialaniadokładnie wymien wtyczke -dobrze ze nic nie trzeba odlutowywac tylko dac inną wymieniłem juz kilka dni temu i dalej to samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 wymiana wtyczki na pewno nie pomoze karcie :( musialo byc jakies spiecie stad to przypalenie niestety karta mogla sie uszkodzic bo watpie zeby zasilce cos sie stalo zlego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...