nrl Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Max Payne: The Movie - Screens Wiadomo dlaczego Max ma inny pysk :D Więcej zdięc znajdziecie tutaj :twisted: http://twomackphoto.com/rest/max.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Ale laseczka fajniejsza niż w grze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 sciagnolem z jakiejs tam strony 12 plikow z rozszerzeniem rar oraz jedno z rozszerzeniem ace. i nie weim co dalej robic bo pisze zeby rozpakowac ace ale nie da si tego zrobic bo to nieznany plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 sciagnolem z jakiejs tam strony 12 plikow z rozszerzeniem rar oraz jedno z rozszerzeniem ace. i nie weim co dalej robic bo pisze zeby rozpakowac ace ale nie da si tego zrobic bo to nieznany plik Weś wypakuj rary, zacznij od 1 i potem powinno samo dojśc do 12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 no dobra ale co ztym plikiem ace?? a pzatym jak chce ropakowac te rary to jest blad ze nieznana metoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 no dobra ale co ztym plikiem ace?? a pzatym jak chce ropakowac te rary to jest blad ze nieznana metoda A to niewiem co jest przyczyną :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 nieznana metoda - zapewne zle sciagnales/archiwum zostalo zle spakowane ace - rozpakowujesz programem WinAce tu mirrory: :arrow: http://www.winace.com/mirror.html a tu na tucows: :arrow: http://www.tucows.com/preview/194310.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 szlak mnie za chwiletrafi bo juz 3 raz robie to spolszczenie i dalej qpa!!! :evil: juz jest okienko z ustawianiami po polsku uruchamia sie gra i tu nagle zonk..... wychodzi do pulpitu i daje jakis error. skad moge pobrac te pliki zpolszczone??? (tzn data i english) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Właśnie rozgrzebywałem formu bo mam dziwnego problema z tą grą. Właściwie to już ją dawno przeszedłem u siebie ale ostatnio zainstalowałem ją na innym kompie: P4 2.4, Radek9200, WindowsXP. Gra hulała świetnie ale tylko jakiś czas - teraz po odpaleniu pokazuje się menu, biorę 'load' albo 'new game' po czym wyskakuje BlueScreen z komunikatem że system został zastrzymany. Czy ktoś się z tym spotkał i czy jest na to sposób inny niż format i reinstall? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Widze że już temat dawno nieaktualny - ale dla szperaczy napiszę - u mnie przyczyną problemów był WIRUS, a konkternie W95.Parite.B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 sluchajcie jestem w part III chapter 7 i mam problem. Jestem nad dziura w podlodze (wczesniej ja wysadzili i omalo co na glowe mi nie spadla) co mam dalej robic bo nie moge zabardzo na 2 strone przejdz plz help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 boże ta gra jest tak prosta że żadna solucja nie jest potrzebna ! rozglądnij sie dokładnie ! bo założe sie że nie zrobiłeś tego tylko hop siup , czym prędzej na forum :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 poszukaj innej drogi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 poszukaj innej drogi :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Rusz glowa a przejdziesz ten etap. Ja przeszedlem bez opisu bo jest latwy do przescia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Rusz glowa a przejdziesz ten etap. Ja przeszedlem bez opisu ta gre bo jest latwa do przescia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ble ble po co te zbedne komentarze...;/ to co tam zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 lol nie moge zaladowac save lolll pisze bad allocation i error ;// ale wal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Max Payne 2 The Fall Of Max Payne // pomoc w grze (SPOILERy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 To trza byc asem zeby sie zaciac na tej grze, jedynie mozliwe zaciecie to chyba na samym koncu, choc itak super trudno nie bylo. -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 To trza byc asem zeby sie zaciac na tej grze, jedynie mozliwe zaciecie to chyba na samym koncu, choc itak super trudno nie bylo. -_- 1590499[/snapback] Wierz ilu asow jest na tym forum ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wystarczy spojrzec na topic o Prince Of Persia: Warrior Within :lol: (bez obrazy). Max'io jest prosciutki (jak to na strzelanke przystalo) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawisz Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) siema mam taki oto problem z grą zachciało mi sie grać w mp2 zainstalowałem go pierwszy raz na moim nowym kompie instalacja przebiegla gladko wlanczam gre klikam new game itd no i gra sie zaczyna i nagle nastepuje zawiech i robi sie coś w stylu blu screna tylko bez zadnych napisów i cyferek samo niebieskie tło kompa tzeba sresetować co to moze być??? Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez klawisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Wystarczy spojrzec na topic o Prince Of Persia: Warrior Within :lol: (bez obrazy). Max'io jest prosciutki (jak to na strzelanke przystalo) :-P 1591469[/snapback] albo SCell :lol: kiedys to byly czasy, czlowiek nie mial takich mozliwosci (inet itp) to kombinowal czasem nawet pomyslal :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 albo SCell :lol: kiedys to byly czasy, czlowiek nie mial takich mozliwosci (inet itp) to kombinowal czasem nawet pomyslal :rolleyes: 1596175[/snapback] Niektórzy nadal to robią :twisted: ale jest ich coraz mniej ;) Max Payne 2 ma jedną poważną wadę - jest za krótka i przydałby się multiplayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) MP2 to jak ogladanie kryminalu klasy B, tylko ze czasem mozesz sobie postrzelac. Przeciez ta gra wyglada tak: 1.Historyjka 2.Krotka walka 3.Kolejna czesc historyjki i zapetlic. Jak brakuje ci umiejetnosci to nadrobisz bullet time'em i quick save\load. Jedyny fajny etap to gdy przejmujemy kontrole na Mona i mozemy sobie postrzelac z Dragunova\MP5 z Dachu :twisted: Spedzic troche czasu przy Maxie mozna, ale to zabawa na jeden, gora dwa dni. 5+/10 Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mist Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 MOze i wyglada jak kryminal,ale w ladnym stylu i dosc grywane.Fajna amosfera ,moze krotkie to ale przyjemne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Może trochę odkopię :) Ostatnio naszło mnie na Maxa, z tym, że chciałem sobie pograć z jakimś fajnym modem i tu pojawił się problem. Przeszukałem już sporo stron i nic nie pogę znaleźć. Możecie mi pomóc? Znacie jakeiś strony z dobrymi modami do MP2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...