millor Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Mam problem komputer zwiesza się na 10s chociaż wszystko jest 100% stable Raczej nie ma wirusa mks i norton antywirus 2. moje pamieci nie chodza na 400 mhz chociaż powinny mam 2 stuki saiteki i elixiry ma ktoś takie 3 Dzie jest napisane jakie 400 mam do niej kupić ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Eee sorry że się tak spytam, ale może patrzysz na FSB?? A co do zwiech to przeinstaluj systema :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 miałem to samo z elixirami, moduły pc400 nie chciały działać na 400, moze masz za ostre timingi, jak nie to spróbuj jeszcze napiecie na pamieciach podniesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 system jest nówka i instalowany z starannoscią na starym tak samo z tymi pamieciami to one chodzą na 100mhz szynie zamiast 200 na saitecach tak samo moim zdaniem mobo do wymiany ale nie wiem na jakie bo 8rda+ już nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...