100lec Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Mad pewien problem z ta karta W grze Tron 2.0(takrze w innych np.Chrome ,ale nie zawsze) ,niezaleznie od ustawien grafiki i rozdzialki ,przez caly czs obecne sa jakies dziwne 'przeskoki' obrazu-regularnie ,co ok.5 sekund obraz jakby przeskakiwal o parenascie klatek do przodu (dzieje sie tak nawet w menu i przy najnizszych ustawieniach) .poza tym wszystko jest ok(a nawet lepiej :) ) dodatkowy kabelek zasilajacy do radka jest chyba nie podlaczony :?: (wnioskoje to z tego ze dostalem go w pudelku po karcie wraz innymi niewykorzystanymi kablami )-czy to moze byc przyczyna? Pomooocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 To na 99% jest przyczyna. Dziwi mnie ze jeszcze go nie podłączyłes 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 i dziwi mnie ze system ci wystartowal bez podlonczonego zasilania do radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Stary, przecież w instrukcji jak wół widnieje ,że TRZEBA ten kabelek podłączyć! Czy ty kompa pierwszy raz na oczy widzisz?!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Poszedł bez dodatkowego zasilania :?: Zajrzyj do środka i sprawdź :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Mnie ciekawi jak karta zadzialala ? U mnie jak chcialem sie przekonac co sie stanie gdy podlacze bez zasilania mily napis oswiecil ze nie da rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Mad pewien problem z ta karta W grze Tron 2.0(takrze w innych np.Chrome ,ale nie zawsze) ,niezaleznie od ustawien grafiki i rozdzialki ,przez caly czs obecne sa jakies dziwne 'przeskoki' obrazu-regularnie ,co ok.5 sekund obraz jakby przeskakiwal o parenascie klatek do przodu (dzieje sie tak nawet w menu i przy najnizszych ustawieniach) .poza tym wszystko jest ok(a nawet lepiej :) ) dodatkowy kabelek zasilajacy do radka jest chyba nie podlaczony :?: (wnioskoje to z tego ze dostalem go w pudelku po karcie wraz innymi niewykorzystanymi kablami )-czy to moze byc przyczyna? Pomooocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... moze poprostu dostales zapasowy kabelek :/ ?? a jezeli naprawde dodatkowe zasilanie niejest podloczone to 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...