c4rlos Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Nie bardzo wiem, co się dzieje. Kupiłem sobie sprzęt w USA. Dopiero w Polsce poskładałem rupcia, a tu BIOS na AUTO ustawia mi procek na 1,6GHz więc zmieniam na 2,2 (MAX przy ustawieniach w BIOSie AUTO) i NIC nie uruchamia się. Metodą prób i błędów kombinowałem z mnożnikiem, ale to samo. MAX, jaki udało mi się osiągnąć to jest 1,8GHz. Co jest grane??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Stary BIOS --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Przecież ten 2500+ normalnie działa na 1833MHz (11x166). Jeśli podkręcasz przez FSB to sprawdź jakie masz RAM-y. Pewnie jakieś słabe że wyżej nie pójdą. Jeśli twój procek nie chce iść przez mnożnik, to możliwe że to jedna z pierwszych serii, a one z reguły słabo albo wogóle sie nie kręcą przez mnożnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epikur Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 mam prośbe ..zwiazana z tą płytą .. 1. nie działa opcja wake up by keybord . zworki przestawione sa na +5 i nie działa nic ... nie budzi sie po nacisnieciu np:spacji ..czy ta płyta posiada ta opcje czy to tylko standardowy bios? 2. os sie dzieje z myszką bodajze ...jakoś sama tak czasem porusza sie .. strzałka rusza sie sama przez jakis czas i przestaje 3 . pare razy zaciał sie przy logowaniu do windowsa xp klawiatura nie działała i mysz ... PROSZE o pomoc .............................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c4rlos Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Dzieki za odpowiedz. Rzeczywiście tak jest ten procek jest 1833MHz. Poprostu nie doczytałem. :D :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...