Skocz do zawartości
mostom

Napęd DVD.

Rekomendowane odpowiedzi

Czym różni się nowy napęd DVD Toshiby SD-M1802 od SD-M1712 ? Wiem, że mu zwiększono bufor. Ale na stronie komputronika piszą, że ten nowszy napęd nie czyta DVD RAM. Na stronie Toshiby nie ma umieszczonego na stronie opisu do tego nowszego napędu - jest gdzieś może jakiś dobry opis do niego ? Zastanawiam się, który lepiej wziąć napęd? Cena taka sama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że nikt nie wie. A może to będziecie wiedzieli - czy napędy DVD wypuszczone na rynek polski są jakieś okrojone?

W specyfikacji napędu DVD na stronie toshiby podali, że napęd SD-M1712 ma 192KB bufor, a u mnie w Nero Info Tool pokazuje 128 KB. Czy to program źle pokazuje, czy na prawdę tyle ma napęd buforu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym różni się nowy napęd DVD Toshiby SD-M1802 od SD-M1712 ? Wiem, że mu zwiększono bufor. Ale na stronie komputronika piszą, że ten nowszy napęd nie czyta DVD RAM. Na stronie Toshiby nie ma umieszczonego na stronie opisu do tego nowszego napędu - jest gdzieś może jakiś dobry opis do niego ? Zastanawiam się, który lepiej wziąć napęd? Cena taka sama.

podlacze sie do tego pytania, ktory z tych napedow lepiej?

Wiem tlyko ze drugi z nich obluduje format dvd rom ale mam mniejszy byfor, jakies sugestie???? ale jakie to ma znaczenie, co lepiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podlacze sie do tego pytania, ktory z tych napedow lepiej?

Wiem tlyko ze drugi z nich obluduje format dvd rom ale mam mniejszy byfor, jakies sugestie????  ale jakie to ma znaczenie, co lepiej?

A i jeszcze jedno. Na niemieckich stronach podają, że Toshiba SD-M1802 ma dwa razy zwiększony bufor od poprzednika i wynosi 512 kB, a u nas podają, że ma 256kB - i gdzie tu jest prawda ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...