clapol Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Chodzi mi o to czy takie zestawienie będzie działało stabilnie... Bo od jakichś "buraków" (bez obrazy) dowiedziałem się że do płyty z tym Chipsetem mogę używać tylko pełnego P4. Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Pozdrawiam Clapol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Nie ma żadnego problemu. Chipset ten obsługuje FSB400, 533 oraz 800. Możesz mieć problem jeśli masz Celerona na jądrze Wilamette, jednak jeśli masz Northwood to wszystko bedzie super działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 dlaczego miałoby nie działać ??? nawet na i875 ludzie mającelerony, jest też temat o kręceniu celerona na abnit ic7 więc spoko - będzie chodziło. a nie lepiej za te same pieniądze kupić AMD bartona 2500+ (podkręci siębez oporów na 3200+) i porządną płytę na nForce2 ??? cena wyjdzie jak za celerona a wydajność jak pełne P4, no i sama płyta główna będzie tańsza o co najmniej 200 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clapol Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 cała rzecz polega na tym że na razie nie mam funduszy a potrzebuje płyte z możliwościami rozbudowy w przyszłości. I dlatego zamierzam kupić płytke z tym chipsetem i jakiegoś "cielaka" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ale w tej samej cenie co tę płytkę i cielaka, kupisz athlona i bardzo dobrą płytę na nForce2. i nie będziesz musiał za jakiś czas wymieniać celerona na p4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...