fireblade3 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Mam problem mianowicie zastanawiam sie nad zakupem czegos takiego (np http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17027508 ) i teraz pytanie czy ktos posiada cos takiego i/lub potrafi mi powiedziec czy warto (powiedzmy za 500zl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 czołem, co prawda nie miałem takich okularów ale słyszałem, że nie warto w nie inwestować - efektem mogą być bóle oczu, mdłości itp R.I.P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Czlowieku to chyba ma ze 100 lat !!! i nie wiem jak jest z supportem dla tego w grach .. pozatym technologia byla tam jeszcze kijowa i po czasie oczy bolaly i zawroty glowy byly ... no ale z drugiej strony fajna zabawka :D w dooma mozna na tym pomykad :D wiec moje zdanie : nie ma sensu kupowac ale moge sie mylic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 IMO lepiej tę kasę przeznaczyć na porządne głośniki bo okulary się nie przyjęły. chyba asus je sprzedawał ale ucichło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 To co na allegro to wielki syf to dopiero jest prawdziwy sprzęcior tutaj macie opis tego cacka. Chciał bym mieć takie coś, wyobrażacie sobie jak by się na takim czymś w H-L2 grało :D. Niestety cena jest przerażająca :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 sprzet ma kupe lat ... nie warto w niego inwestowac ... szkoda kasy , podejrzewam ze nowe gry i tak pewnie tego nie obsluguja , a ze starych to napewno doom 1 i chyba 2 ;-) i mniej wiecej gry z tego okresu , aczkolwiek faktycznie bywaja po zabawie tym zawroty glowy , fakt potwierdzony przez mojego kumpla ktory mial okazje sie tym pobawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 nowe też obsługują, nawet ostatnio nVidia przyponiała sobie o okularnikach i nabieżąco uaktualnia drivery do sterowizji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...